İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://nigdeiho.meb.k12.tr
Adres : Yenice Mah. Feridun ZEREN Caddesi
VİZYON : Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarmak için eğitim-öğretimin bir birimi olarak hizmetin yapıldığı çevrede, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, öğrencisine öğrenme için her fırsatı veren, öğretenler ve öğrenenlerin birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanan, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan eğitim, bilim ve kültür merkezi olabilmek.
MİSYON : Biz (Okulumuz) , Türk Milli Eğitiminin Temel İlkelerini, çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak; öğrencilerin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :

Servis :